Welkom bij Fysiotherapie Sierksma
Maak online een afspraak bij het contactformulier.

Fysiotherapeut

 

 

Fysiotherapeut

Esther Sierksma


Vanaf 30-04-2018 ben ik afgestudeerd aan de hogeschool van Amsterdam als fysiotherapeut.

In 2013 ben ik afgestudeerd als doktersassistente waardoor ik veel medische kennis heb opgedaan. Tijdens mijn opleiding tot doktersassistente heb ik een cursus sportmassage gevolgd en met succes afgerond. Sindsdien heb ik gewerkt als sportmasseur naast mijn opleiding fysiotherapie. De sportmassage doe ik in combinatie met cupping. De afgelopen jaren heb ik ervaren dat deze combinatie tot goede resultaten leidt.

Naast deze opleidingen heb ik nog verschillende cursussen gedaan zoals medical taping, cupping, EHBO, reanimeren (AED) en de opleiding tot personal trainer. Eind 2017 heb ik de cursus EnergyControl van Stans van der Poel gevolgd.

Vanaf 2020 richt ik mij ook op de oncologische revalidatie. Ik heb verschillende cursussen gedaan om mijn kennis op peil te houden. Hierdoor kan ik samen met u een gericht behandeltraject op zetten. Zowel tijdens de oncologische behandeling als daarna of in de palliatieve fase. 

De cursussen die ik heb gevold zijn: Beweeginterventie oncologie bij Pro Education en oncologische cliënten bij het NPI.

Vanaf september 2022 ben ik in opleiding voor de specialisatie oedeemtherapie. Mocht u oedeem gerelateerde klachten hebben kan ik samen met u kijken en onderzoeken tijdens een intake wat ik al voor u kan betekenen in mijn praktijk. 


In de wintermaanden ben ik veel te vinden op de ijsbaan in Hoorn als schaatsinstructrice en de rest van het jaar ben ik in mijn vrije tijd veel te vinden op de racefiets, in het zwembad of aan het wandelen.


Mijn affiniteit ligt bij een persoonlijke aanpak en begeleiding. Ik vind het belangrijk om ook naar de persoon te kijken en niet uitsluitend naar de blessure. Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag en daarbuiten in overleg. Ik ben te bereiken per mail: esther@fysiotherapiesierksma.nl of via whatsapp op 0623061142


  

 


 
 
 
E-mailen
Map